Idegen helyen:

"Piri456"

Talán furcsa lesz nektetk de én a suliban szoktam csinálni. Délután amikor már nincsenek órák csak a napközi akkor le szokam menni a tornateremhez. Ez a suli nyugodtabb részén van és lépcső vezet fel a bejárathoz aminek van egy alacsony korlátja. Szóval a napközis foglalkozásról kikéreszkedek pisilni aztán futás le és a tornatermhez A lábaim közé veszem a korlátot és mozgok rajta előre, hátra. Pontosabban csúszkálok rajta előre hátra. Néhány perc elég szokott lenni hogy elérjem, hogy olyan jót érezzek a lábaim között a puncimnál.
Aztán irány vissza a terem. Sajnos othon a házban nincs ilyen korlátunk, pedig szivesen csinálnám otthon is mert olyan jó érzés.

Piri

 

Válasz erre:

Kedves "Piri456" A módszer valóban érdekes és benne van egyszer a lebukás veszélye i, úgyhogy légy óvatos. Otthon is tudod ezt a tevékenységet folytetni csak más módszerrel. Használd első sorban az ujjaidat a puncid izgatásásra. Vizsgáld meg hogy hol esik jól az érintés és ott simogasd magadat.
Olvasd az oldalunkon található módszereket és használd amelyik szinpatikus.

Üdvözlettel: NMR

 

Hello

Én nagyon szeretek maszturbálni és külön izgat ha mások is láthatnak. Amikor érzem hogy fel vagyok izgulva előveszem a biciklimet kicsit felhúzom az ülés csücskét elől és eleindulok a városba valahová ahol emberek vannak. Nagyon felizgat mikor arra gondolok, hogy figyelnek és esetleg lebukok. gyakorta szoknyát veszek fel, mert farmerben nem olyan jó, és a bugyit is fent hagyom. Amikor elérkezek egy ponthoz amikor már úgy érzem jó lesz akkor megállok leteszem a lábaimat amennyire lehet összezárva a combjaimat és az ülésnek nyomom a puncimat. Aztán elkezdek mozogni előre hátra. Amikor érzem, hogy közeledek az orgazmushoz csak nekinyomom jó erősen a csiklómat az űléshez amíg elélvezek. Gyakorta elég erősek az orgazmusaim főleg ha arra gondolok hogy láthatnak. Aztán amikor megyek haza nedves bugyival szintén szenzációs érzés.

 

Bicaj18

 

Válasz erre:

Nagyon érdekes történet, mert a maszturbációt legtöbben nyugodt környezetben szeretik végezni, és te kivétel vagy ez alól. Kipróbálásra mindenképpen érdemes módszer.

 

Üdvözlettel NMR