Problémák:

 

"Lilla"

Sziasztok!

Látom még senki nem írt ezért úgy döntöttem én megosztom veletek a gondomat hátha segít valaki. 18 éves vagyok és kb 8 éve maszturbálok. Akkor egy elektromos fogkefével kezdődött az egész. Valakitől hallotam és kipróbáltam. Állva csináltam, és így nagyon gyors és erős orgazmusokat sikerült átélnem. Az álló helyzet miatt össze kellett zárnom a lábaimat és így egyre jobbak lettek az orgazmusaim. Akkor nem gondoltam de mára odáig jutottam, hogy csak álló helyzetben a fogkefével tudok elélvezni. Tudnátok segíteni hogyan változtathanék rajta?

 

Válasz erre:

Köszönjük, hogy voltál olyan bátor és vállaltad, hogy elsőként írj nekünk. A többi hozzászólásig rövid válaszunk a következő.
Nagyon jó dolog hogy képes voltál egyedül felfedezni a maszturbálás örömét, és eljutottál az orgazmusig is. Megoldást találtál a hormonjaid működésére és a szexuális feszültség levezetésére. Ne érezz emiatt bűntudatot.
A probléma nem a fogkefével van, nők egyrésze használ valamilyen vibrátort, bár fiatal korban ez nem jellemző hiszen hivatalosan nem vásárolhatsz. A vibrátor fiatal korban orvosilag nem javasolt, mert túl inztenzív az érzés amit okoz, és könnyű hozzászokni, amit aztán a partnerkapcsolatban nehéz helyretenni, amint azt te is érzed, hiszen nehéz egy fiúval úgy szerelmeskedni hogy össze van zárva a lábad.
Problémádra a javaslatunk, hogy próbáld meg csökkenteni a tempót. Pontosabban maszturbálás során használd egyre kevesebbet a fogkefét, és próbálj más testhelyzeteket is. Használj közvetítő anyagot, azaz végy fel bugyit amikor használod a fogkefét, hogy tompítsa az intenzív hatást. Használd az ujjaidat is. Próbáld úgy, hogy kezded a símogatást az ujjaiddal, aztán picit rásegítesz a fogkefével, de ne közvetlenül a csiklót izgasd. Végül mikor már majdnem elélvezel, használd újra az ujjaidat és azzal élveztesd el magadat.
Ha sikerrel jársz, használj más módszereket is, és váltogasd őket, hogy ne egy változat rögződjön be. Egyébként vannak nők akik pl. kevéssé érzékenyek és nem is tudnak segédeszköz nélkül csúcsra jutni. Egyztetve a partnerükkel ilyen esetekben pl. szerelmeskedés közben is megoldható a vibrátor használata.
 

Üdvözlettel: NMR

 

Sziasztok!

Én amióta az eszemet tudom maszturbálok azaz kb 3 éves korom óta. Nagyon szeretek a fotel karfáján előre hátra mozogni, vagy arra alkalmas
dolgokhoz dörzsölni a puncimat, amíg el nem élvezek. Közben fantáziálok Fiúkról meg lányokról akik szintén dörzsölik a puncijukat valamihez.
Csak az a gondom hogy nem tudom ez normális ilyen fiatalon?

 

"015Kriszta"


Kedves "015Kriszta"!


Köszönjük a leveledet és nem kell aggódnod. A te korodban a maszturbáció teljesen normális dolog és nagyon jó lehetőség a tested megismerésére.
Mindazonáltal javasoljuk, hogy próbálj ki más módszereket, is az orgazmus elérésére mert később a párkapcsolatodban jobban alkalmazhatod őket

a bútoros önkielégítés helyett.
 

Amennyiben további tanácsokra van szükséged irj a címünkre és segítünk.

 

Üdvözlettel: NMR

 

 

    Sziasztok!    
 
20 éves vagyok, de már kislány korom óta maszturbálok. Az egész úgy kezdődött, hogy észrevettem, hogy hason 
összeszorított lábakkal jó érzés volt mikor a puncimhoz nyomódott valami. Azután folyamatosan úgy maszturbáltam, hogy 
hasra feküdtem és a puncimhoz nyomtam a kezem, ez jó is volt, mindaddig míg el nem keztem rendszeres szexuális életet 
élni a párommal. Ugyanis az együttlétek alatt nem tudok elélvezni, és azt tapasztaltam, hogy ha maszturbálok akkor is csak 
az a hasonfekvős módszer az egyedüli amitől orgzamusom lesz. Tudnátok rajtam segíteni, hogy hogyan tudnék más 
pózokban is elélvezni? Köszönöm: Ildi
 
ildyke0306
 
Válasz erre: 
 
Természetesen megpróbálunk segíteni a problémán ami nem egyedi. Más lányoknál is előfordul, hogy hozzárögzül az 
orgazmushoz a gyermekkorban elsajátított maszturbációs technika. A megoldás lényege a finom fokozatos átmenet lesz.
Először csak apró változtatásokat kell végezni a módszeren, és így fokozatosan változatosabbá tenni azt.
A hasonló esetek elkerülése érdekében javasoljuk a változatos maszturbálást.
 
Üdvözlettel: NMR