Segítség, kérdések válaszok:

 

(Help, Question and Answer):

 

Oldalunkat minden bizonnyal soka olyan látogató olvassa, aki már gyakorlott a tárgykörben, de olvasóink nagyrésze valószínüleg azért keres meg bennünket, mert bővíteni szeretné ismereteit, vagy valamilyen problémája, vagy kérdése van, amivel nem tud mashoz fordulni, mert nem mer, vagy esetleg gúnyos válaszokat kap.

Mi szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki a témába illő kérdéssel megkeres bennünket. Szeretnénk nem kioktató, mégis érthető, megértő lélekkel tanácsokat adni. Akinek megválaszolatlan kérdése van a témával kapcsolatosan, fordulhat hozzánk bizalommal az email címünkre írott levéllel: 

címünk: egeszseges@yahoo.com

 

Amennyiben valakinek a kérdésekkel, vagy a rájuk adott válaszokkal kapcsolatosan hozzáfűznivalója van, vagy szintén jó ötletekkel tud segíteni, az is írhat bátran a címünkre. 

Természetesen, csak azokat a leveleket tesszük közzé, amelyek közzétételéhez a levélírók hozzájárulnak. Itt ugyanaz a szabály érvényesül, mint a fórumokba történő írásnál.

 

Amennyiben tetszett az oldalunk lehet ajánlani másoknak is, hogy segíteni tudjunk.

 

NMR

 

Sziasztok!

Én amióta az eszemet tudom maszturbálok azaz kb 3 éves korom óta. Nagyon szeretek a fotel karfáján előre hátra mozogni, vagy arra alkalmas
dolgokhoz dörzsölni a puncimat, amíg el nem élvezek. Közben fantáziálok Fiúkról meg lányokról akik szintén dörzsölik a puncijukat valamihez.
Csak az a gondom hogy nem tudom ez normális ilyen fiatalon?

"015Kriszta"


Kedves "015Kriszta"!


Köszönjük a leveledet és nem kell aggódnod. A te korodban a maszturbáció teljesen normális dolog és nagyon jó lehetőség a tested megismerésére.
Mindazonáltal javasoljuk, hogy próbálj ki más módszereket, is az orgazmus elérésére mert később a párkapcsolatodban jobban alkalmazhatod őket

a bútoros önkielégítés helyett.
 

Amennyiben további tanácsokra van szükséged irj a címünkre és segítünk.

 

Üdvözlettel: NMR