Fürdőkádban:

 

"2256Emike"

Sziasztok

Úgy döntöttem beszállok én is a csapatba. Én kétféle módszert is használok.
Az egyik hogy a fürdőkádban a zuhanyrózsával azaz vízsugárral izgatom a csiklóm oldalát, miközben fantáziálok. A vizet pulzálásra állítom és így elég gyorsan elérem az orgazmust.
A zuhanyfejet mindíg fenthagyom, mert túl érzékeny a csiklóm.
A másik módszer hogy a hátamra fekszem az ágyban és a kis csiklóvibrátorommal (pocket rocket) izgatom magamat. Bekapcsolom és fel, le mozgatom a csiklómon aztán meg körbe körbe amíg el nem élvezek. Szerintem tök jó dolog a maszturbálás.

Emi

Válasz erre:

Követendőnek tartjuk, hogy töbféle módszert is használsz és fantáziálsz is közben.
Valamint felhívjuk a többiek figyelmét is hogy mindíg elővigyázatosan próbálkozzanak a módszerekkel nehogy sérülést okozzanak önmaguknak.

Köszönettel: NMR

 

 

"Lili18"

Én a tizenéves korom elején kezdtem csinálni. Az első orgazmusom 14 éves koromban volt. Csak ültem a kád szélén és elkezdtem simogatni magamat lágyan és körkörösen. Egy kicsi kézi tükörben néztem magamat, és nagyon erotikusnak találtam ahogy simogattam a csiklómat. Közben arról fantáziáltam, hogy valaki csinálja nekem. Az orális szex is a kedvenc fantáziáim egyike volt amikor nekem csinálja valaki. Aztán ahogy dörzsöltem tovább magamat,

egyszercsak elkapott sz orgazmus. Csodálatos érzés volt. Nos ennyi.

Lili

 

Válasz erre:

Köszönjük az újabb történetet. A fantáziálás fontossága miatt is érdekes valamint a tükör miatt. Sokan nem találják szépnek magukat ott lent pedig a dolog sokkal szebb ha minden lány meg tud barátkozni a számára ajándékozott "Isteni csodával".

Üdvözlettel: NMR

 

"Reni"

Sziasztok én is ülve csinálom de a kádban és a zuhanyrószát használom. A vizsugarak nagyon kellemesen bizsergetik a csiklómat. Elég könnyen el is jutok a csúcsra.

 

Válasz erre:

Köszönjük a témakörben az első hozzászólást

Üdvözlettel: NMR

 


 

Viola

 

Kb 9-10 éves lehettem amikor édesanyám vett egy masszázsfejes zuhanyt nagyon klassz volt és azután mindig ott zuhanyoztam. Aztán egyszer amikor az egyik barátnőm nálunk aludt együtt zuhanyoztunk este. Megmutogattam neki mindent mert minden érdekelte és ki akarta próbálni a masszázsfejet is. Azt mondta üljek le és ő meg a puncimhoz irányította a vizet és bekapcsolta a vizi masszázs funkciót. Melleimre irányította aztán vissza a puncimra. Fantasztikus érzés volt. Aztán nem is tudom pontosan leírni azt az érzést, mert hirtelen olyan bénulás, mozdulatlanság érzése jött rám, aztán hirtelen elélveztem. Leírhatatlan jó érzés volt

Aztán saját magát is elélveztette miközben megmutatta hogyan csináljam majd magamnak.

Aztán elkezdtünk versenyezni ki tud több orgazmust elérni. A végén egész vörös lett a fejem de gyöztem.

 

Röviden ennyi.

 

Válasz erre:

 

Nem ritkaság, hogy fiatal lányok egymástól tanulják el hogy hogyan maszturbáljanak.

Persze ideális utána az önállósodás.

 

Üdvözlettel:

 

NMR

 

Panci

Ezt a módszert s Sex és Lucia c. filmben láttam... Nem is jutott volna előtte eszembe. Ez a módszer a vízsugár használata a saját örömömre. Nagyon ritkán alkalmazom ezt a módszert, mert iszonyatosan erős és gyors orgazmust tud okozni. Végszükség esetén veszem igénybe, amikor már minden kötél szakad. Eleinte lecsavartam a zuhanyfejet, de már új zuhanyfej van, ami állítható  masszázs funkcióra. Egy perc alatt a csúcsra tud juttatni a vízsugár. Beállítom a víz hőfokát és az erősségét, egyszerűen a csiklómra irányítom.. és ennyi. Nagyon intenzív élményt nyújt, ami több percig is eltarthat. Néha guggolva, néha a kád szélén ülve alkalmaz.
 
Üdv.: Panci

Válasz erre:

Nagyon hatásos módszer csak vigyázni kell, hogy az ember ne szokjon rá és ne az egyedüli módszer legyen

Üdvözlettel:

NMR