Fórumok, módszerek:

 

(Masturbation forums tipps, and methods):

 

A fórum olvasása, illetve beírás előtt javasoljuk, az előző menüpontok átolvasását is, az oldal, valamint az oldalon található hasznos információk megismerése céljából. 

A témakör jellegére való tekintettel, valamint a sértő, bántó megjegyzések kiszűrése érdekében, a fórumba csak az email címünkre, mely az elérhetőségek rovatban található, megfelelő formátumban elküldött anyagok kerülhetnek be.

A megjelentetésre küldött anyagnak az alábbiakat kell tartalmaznia:

 

Küldő email címe:    pl.: kiváncsi@citromail.hu (működö email címet kérünk, melyet ellenőrzünk)

Választott álnév:      pl: kiváncsifáncsi

Életkor:                   pl: 19 éves

 

Közölni kívánt anyag:

A közölni kívánt anyagban az egyedi tartalom mellett javasoljuk megírni, hogy az eset mikor történt, milyen körülmények között stb.

 

Dátum: pl: 2012.03.24

Hozzájárulási nyilatkozat, melyben kérjük jelezni, hogy a beküldött anyag fórumban történő megjelenéséhez a beküldő hozzájárul vagy sem, valmint amelyben a fórumozó az oldal használatára vonatkózó szabályzatot megismerte és azt elfogadja.

 

Fentiek mellet tájékoztatunk mindenkit, hogy a hozzászólásokban, illetve a részünkre beküldött más anyagokban más oldalakról hozott, esetleg szerzői jogi védelem alatt álló tartalmat ne küldjön be, mert annak ellenőrzésére nincs módunk, így a beküldött anyagért a küldő tartozik felelőséggel! 

 

A nem publikus adatokat és az email címet nem jelenítjük meg és nem adjuk ki.

 

Fentiek bármelyikének hiányában az írás a szerkesztők szándéka szerint a weboldalon nem jelenik meg.

 

A beküdött anyagok egyszerre több fejezetben is szerepelhetnek mert módszer helyszín, és testhelyzet vagy használt eszköz szerint is csoportosításra kerülnek. Ez könnyebb áttekinthetőséget és elérhetőséget is biztosít.