Egyéb helyek:

 

Sziasztok!
 
Nevem Kitti!
 
Margitszigeten voltam a strandon. Csúszdázás után kicsit kezdtem fázni, ezért elmentem a strand végében lévő meleg vizes medencébe. A medence végében fúvókák vannak amelyek buborékokkal kevert vizet fújnak a vízbe. Oda álltam az egyik elé. Egy volt lejjebb ami a térdhajlatom magasságában volt a másik a combom magasságában egymás felett. Letérdeltem ekkor az alsó a fenekemet a felső a hátamat masszírozta. Megfordultam így a vízsugár a fürdőruha alsón keresztül a puncimat érte, nagyon finom érzés volt. Körülnéztem viszonylag kevesen voltak a medencében senki nem figyelt rám. Félrehúztam a fürdőbugyim szétnyitottam a puncim, a sugár pont a csiklómat érte, ha kicsit hátrahajtottam a csípőm akkor a kisajkaimat izgatta a víz. Fantasztikus érzés volt. Elég hamar eljutottam a csúcsra, nagyon hosszú lüktető orgazmusom volt. Borzasztóan izgatott az a tudat, hogy bárki láthatott közben és tudhatta hogy mit is csináltam. A puncim nem láthatta senki a vízben lévő buborékok miatt.
Mikor elindultam kifelé remegett a lábam, majdnem elfelejtettem visszahúzni a bugyim a puncimra, a lépcső előtt jutott eszembe :) . Aznap még 5 alkalommal látogattam meg azt a medencét, alig bírtam hazavánszorogni este, de fantasztikus élmény volt. Csajok próbáljátok ki isteni érzés, legközelebb is oda fogok menni strandolni :) .
 

Kitti

Válasz erre:

Köszönjük, hogy megosztottad az élményedet velünk.

 

Üdvözlettel: NMR

 

Hello

Én nagyon szeretek maszturbálni és külön izgat ha mások is láthatnak. Amikor érzem hogy fel vagyok izgulva előveszem a biciklimet kicsit felhúzom az ülés csücskét elől és eleindulok a városba valahová ahol emberek vannak. Nagyon felizgat mikor arra gondolok, hogy figyelnek és esetleg lebukok. gyakorta szoknyát veszek fel, mert farmerben nem olyan jó, és a bugyit is fent hagyom. Amikor elérkezek egy ponthoz amikor már úgy érzem jó lesz akkor megállok leteszem a lábaimat amennyire lehet összezárva a combjaimat és az ülésnek nyomom a puncimat. Aztán elkezdek mozogni előre hátra. Amikor érzem, hogy közeledek az orgazmushoz csak nekinyomom jó erősen a csiklómat az űléshez amíg elélvezek. Gyakorta elég erősek az orgazmusaim főleg ha arra gondolok hogy láthatnak. Aztán amikor megyek haza nedves bugyival szintén szenzációs érzés.

 

Bicaj18

 

Válasz erre:

Nagyon érdekes történet, mert a maszturbációt legtöbben nyugodt környezetben szeretik végezni, és te kivétel vagy ez alól. Kipróbálásra mindenképpen érdemes módszer.

 

Üdvözlettel NMR