Oszd meg:

 

(Share it):

 

    A megismerés és tudás elsajátítása után arra szeretnénk bíztatni mindenkit, hogy élményeit ossza meg a többi olvasónkkal. Megismerhetjük a mások által már bejárt utat, adott esetben pozítív és negatív tapasztalataival együtt és ezzel bővíthetjük ismereteinket.

    Az élmények megosztására az oladalon a menüben található fórumok szolgálnak, témakörök szerinti bontásban, igény szerint, az ott leírt módon. Ezek az információk nem minden esetben jelentenek adott problémákra korrekt választ, és nem is minden probléma oldható meg egymásnak adott tanácsokkal.

    Azokban az esetekben, amelyek túl személyesek a megosztáshoz, lehetőséget biztosítunk nem nyilvános levelezésre is. Ilyen esetekben, szükség szerint szakorvosok bevonásával adunk választ. Természetesen ezzel együtt is előfordul, amikor mindenképpen szükséges szakorvos felkeresése bármennyire is nehéz.

    Kapcsolódóan javasoljuk, hogy már tizenéves kortól legyen megfelelő, választott személyes szakorvos ismeretség, akihez szükség esetén lehet fordulni rendszeresen, mind problémás esetekben, mind a szűrővizsgálatok esetén. Ezzel nagy mértékben csökkenthető az ismeretlen, esetleg nehezebb stílusú szakorvosokkal való kellemetlen, netán megalázó helyzetek száma.