Ágyban:

 

"2256Emike"

Sziasztok

Úgy döntöttem beszállok én is a csapatba. Én kétféle módszert is használok.
Az egyik hogy a fürdőkádban a zuhanyrózsával azaz vízsugárral izgatom a csiklóm oldalát, miközben fantáziálok. A vizet pulzálásra állítom és így elég gyorsan elérem az orgazmust.
A zuhanyfejet mindíg fenthagyom, mert túl érzékeny a csiklóm.
A másik módszer hogy a hátamra fekszem az ágyban és a kis csiklóvibrátorommal (pocket rocket) izgatom magamat. Bekapcsolom és fel, le mozgatom a csiklómon aztán meg körbe körbe amíg el nem élvezek. Szerintem tök jó dolog a maszturbálás.

Emi

Válasz erre:

Követendőnek tartjuk, hogy töbféle módszert is használsz és fantáziálsz is közben.
Valamint felhívjuk a többiek figyelmét is hogy mindíg elővigyázatosan próbálkozzanak a módszerekkel nehogy sérülést okozzanak önmaguknak.

Köszönettel: NMR
 

"Em"

Én is elég gyakran csinálom, töbnyire hagyományos módon hátn fekve az ujjaimmal és ami érdekes hogyaz orgazmus előtt úgy érzem hogy mindjárt bepisilek. Aztán mégsem pisilek be hanem jön az orgazmus és minden olyan gyönyörű.

Emma

 

Válasz erre:

Igen, elég tanulságos amit írtál, mert az a gyakorlati tapasztalat, hogy másoknál is lőfordul ez az érzés. Sokan pont azért nem merik befejezni az izgatást, és azért nem érik el az orgazmust, mert félnek hogy bepisilnek vagy félnek hogy valami rossz történik. Sőt vannak akik az orgazmus jeleit, izmgörcs stb is betegségnek hiszik pedig ez teljesen normális.

Üdvözlettel: NMR

 

"Niki"

Én 13 éves korm óta masztizok és leginkáb hason fekve felhúzott lábakkal szoktam csinálni. Simogatom a csiklómat fel és le.
A másik módszerem hogy leülök egy székre széttárt lábakkal és meztelen fiúkat ábrázoló képeket nézek miközben ujjaimmal símogatom a puncimat, amíg jó nem lesz.

 

Válasz erre: Köszönjük a témakörben az első hozzászólást

Üdvödzlettel: NMR

 

Sziasztok

Én 11 éves voltam amikor először maszturbáltam és véletlenül. A szüleim elektromos masszírozóját használtam, mert nagyon fájt a lábam. Mozgattam a masszírozót ide oda a combomon, és néha hozzáért a puncimhoz is és az nagyon csiklandós érzés volt. Innen jött az ötlet hogy letegyem az ágyra és ráfeküdjek a puncimmal. Felkapcsoltam a sebességet maximumra és ráfeküdtem. Nagyon jó érzés volt, és egyenes út az elélezéshez. Igazából nem is tudtam hogy mit is csinálok csak nagyon jó érzés volt. Mostanában az ujjaimat is használom meg a masszírozót is. Kicsit azon aggódom, hogy lehet-e ebből problémám.

 

Köszi Reni


Válasz erre:

Amennyiben nem viszed túlzásba a masszírozó használatát nem gond. Vigyázz arra, hogy ne csak a masszírozóval tudj orgazmusig jutni.

Üdvözlettel NMR

 

Ziasztok

Igazából elsőként arra gondoltam a regisztrációs nyeremény lehetősége miatt írok be, illetőleg regisztrálok hátha nyerek, de aztán beleolvasgattam, és szimpinek találtam az oldalt. Szóval ime az én sztorim.

Én egészen kislány koromban fedeztem fel a masztit, és azóta is csinálom, elég rendszeresen. Ami miatt érdekes az a módszer, én ugyanis úgy csinálom, hogy az egyik lábamat az ágyeóra teszem, a másikat meg a földre és az ágy szélén mozgok előre hátra. Így azt hiszem, a csikló izgatásával élvezek el közvetve. Nagyon birom ezt a dolgot, mert fantasztikus érzés. Csak javasolni tudom mindenkinek kipróbálásra. Közben mindíg meglódul a fantáziám és jókat képzelek hozzá.

 

Üdv Kriszta

 

Válasz erre:

Köszönjük hozzászólásodat. Természetesen a következő sorsoláson a te neved is a lehetséges nyertesek között lesz. A módszered valóban érdekes, és különleges, de ne ijedj meg nem egyedülálló, azaz normális. A dörzsölésnél vigyázz és gondoskodj arról hogy a kidörzsöléstől ne keletkezzen fájdalom. Nem írtad hogy bugyin keresztül vagy közvetlenül izgatod magadat illetőleg ha közvetlenül milyen módon védekezel a kidörzsölődés ellen. (Síkosító, nyomás erősségének változtatása,  stb) Köszönjük, hogy a fantáziálásról is írtál mert ez is nagyon folntos és sokat segít az orgazmus elérésében.

Üdvözlettel MNR

 

"Brigi"

Hello mindenkinek!

Én nemrég kezdtem el masztizni. A barátnőmtől hallotam a dologról, és kipróbáltam. Ő úgy szokta, hogy valamihez hozzádörzsöli a punciját, amig el nem élvez. Én is kipróbáltam, és nekem az ágy sarka jött be. Ráfekszem az ágyra úgy, hogy a sarka a puncimnál legyen, a lábaim meg lelógnak. Így tudom előre hátra mozogva magamat izgatni. Ahogy közeledek a csúcshoz, hátra nyújtom a lábaimat így erősödik a nyomás, a puncimon és így tudok elélvezni.

Nagyon szeretem ezt az érzést és örülök, hogy megtanultam.

 

Brigi

 

Válasz erre:

Kedves Brigi örülünk, hogy sikeresen megtanultad elérni az orgazmust és javasoljuk, hogy próbálkozz minél töb módszerrel.

Üdvözlettel: NMR

 

Kira17!

Kb 11 éves lehettem amikor egyszer Nagypáméknál nyaraltam.
Egyik nap együtt néztük a tv-ben a mesét és lábaink keresztben voltak,
úgy hogy az ő lába akaratlanul nyomta a puncimat. Ez érdekes érzést ébresztett
bennem és csípőmmel viszonoztam a nyomást majd felmásztam a papa lábára arccal felé
és elkezdtem mozogni előre hátra. Papa először hagyta aztán amikor látta, hogy nekem
jólesik tartotta a fenekemet, amíg el nem élveztem. Ezután alig vártam hogy hasonló
helyzet legyen. Aztán kb 14 éves lehettem amikor közösen úgy döntöttünk, hogy már túl
nagy vagyok hogy a papa ágyába járjak. Azóta a hagyományos módszereket használom, de gyakran fantáziálok a régi élményekről.

Kira

 

Válasz erre:

 

Érdekes a történeted mert biztosan mással is előfordul hasonló és jó hogy időben leváltatok egymásról. Az élmények megmaradása természetes. Az is jó hogy át tudtál állni a hagyományos módszerekre.

 

Üdvözlettel: NMR

 

Tami20

Sziasztok!

Én a kedvenc maszturbálás technikámról szeretnék írni. 22 éves vagyok és kb 14 éves korom óta maszturbálok. Kipróbáltam nagyon sokféle módszert: kézzel, zuhanyrózsával, vízsugárral, maszírozóval, fogkefével... Igazából mindegyikkel sikerül magam eljuttatni a csúcsra, de mégis a legintenzívebb orgazmus-élményt az adja, mikor párnát szorítok erősen a lábaim közé, hogy erősen nyomja a puncimat és azon mozgok előre hátra. Ezt bármilyen pózban szeretem. Oldalt fekve jó erősen rászorítva a csiklómra és így mozgok fel-le. Ez háton fekve is működik, mondjuk akkor a kezemmel rá kell segíteni... erősen rá kell nyomni a párnát. De a legjobb mégis az, mikor oldalra fordulva kezdem el, és mikor már egyre jobban felizgulok, akkor hasra fordulok és úgy mozgok fel le. Eközben arról fantáziálok, hogy egy fiú hátulról dug engem. Hason fekve érem el mindig a legnagyobb orgazmust, utána még percekig tart a hatása. Ilyen módszerrel már volt, hogy 3 orgazmusom is volt egymás után. Már kipróbáltam úgyis, hogy rátérdeltem a párnára és beleültem, ebben az a jó, hogy a kezeim szabadok és ezáltal izgathatom a cicjeimet is, miközben végignéztem a tükörben az egészet - ami még plussz akkora löketet ad, hogy szinte szétszakít az orgazmus. Nagyon jó élmény párnával maszturbálni, számomra ez a legjobb módszer, de persze kombinálom más módszerekkel, nehogy ráunjak. Ajánlanám mindegyikőtöknek. Ha egyszer kipróbáljátok, nem fogjátok bírni abbahagyni!

 

Kedves Tami20!

 

Köszönjük a történetedet, mely nagyon tanulságos. Bizony a változatosság nagyon fontos, a vágyak ébrentartására. Gratulálunk, hogy ilyen ügyesen fejlesztetted az orgazmuskészségedet.

 

Üdvözlettel: NMR