Kézzel ujjakkal:

"Niki"

Én 13 éves korm óta masztizok és leginkáb hason fekve felhúzott lábakkal szoktam csinálni. Simogatom a csiklómat fel és le.
A másik módszerem hogy leülök egy székre széttárt lábakkal és meztelen fiúkat ábrázoló képeket nézek miközben ujjaimmal símogatom a puncimat, amíg jó nem lesz.

 

Válasz erre: Köszönjük a témakörben az első hozzászólást

Üdvödzlettel: NMR

 

"Noi123"

Már nem emlékszem mikor volt de úgy kezdődött a dolog, hogy nagyon érdeklődtem már hogy mi is az a maszturbáció. Az osztálytársaim állandóan arról sugdolóztak. Aztán egyik hétvégén amikor a szüleim délelőtt elmentek otthonról a videóban találtam egy kazettát. Valami szexfilm volt rajta. Bevittem a szobámba magamra zártam az ajtót és elindítottam.
Találtam rajta egy jelenetet amikor egy lány simogatta magát ott lent. Ki is próbáltam és kb 15 perc alatt sikerült is elélveznem. Gondolom sokat segített nekem.

 

Válasz erre:

Kedves Noi! Valószínüleg a szerencse a kezedre játszott, és örülünk hogy sikerrel jártál. Mindazonáltal azt gondoljuk a pornófilmek nem igazán megfelelőek a tanulásra, mert a jelenetek manipuláltak. Persze adott esetben válaszok kaphatóak néhány kérdésre csak tudni kell hogy nem mindent szabad úgy elfogadni ahogy ott látja az ember.

Üdvözlettel: NMR

 

"Em"

Én is elég gyakran csinálom, töbnyire hagyományos módon hátn fekve az ujjaimmal és ami érdekes hogyaz orgazmus előtt úgy érzem hogy mindjárt bepisilek. Aztán mégsem pisilek be hanem jön az orgazmus és minden olyan gyönyörű.

Emma

 

Válasz erre:

Igen, elég tanulságos amit írtál, mert az a gyakorlati tapasztalat, hogy másoknál is lőfordul ez az érzés. Sokan pont azért nem merik befejezni az izgatást, és azért nem érik el az orgazmust, mert félnek hogy bepisilnek vagy félnek hogy valami rossz történik. Sőt vannak akik az orgazmus jeleit, izmgörcs stb is betegségnek hiszik pedig ez teljesen normális.

Üdvözlettel: NMR

 

"Lili18"

Én a tizenéves korom elején kezdtem csinálni. Az első orgazmusom 14 éves koromban volt. Csak ültem a kád szélén és elkezdtem simogatni magamat lágyan és körkörösen. Egy kicsi kézi tükörben néztem magamat, és nagyon erotikusnak találtam ahogy simogattam a csiklómat. Közben arról fantáziáltam, hogy valaki csinálja nekem. Az orális szex is a kedvenc fantáziáim egyike volt amikor nekem csinálja valaki. Aztán ahogy dörzsöltem tovább magamat,

egyszercsak elkapott sz orgazmus. Csodálatos érzés volt. Nos ennyi.

Lili

 

Válasz erre:

Köszönjük az újabb történetet. A fantáziálás fontossága miatt is érdekes valamint a tükör miatt. Sokan nem találják szépnek magukat ott lent pedig a dolog sokkal szebb ha minden lány meg tud barátkozni a számára ajándékozott "Isteni csodával".

Üdvözlettel: NMR

 

"Réka0232"

Sziasztok

Egyik barátnőm beszélt erről az oldalról és arra gondoltam felkeresem. Én meg sohasem végeztem önkielégítést de már szerettem volna kipróbálni. Igazából azt sem tudtam hogyan kezdjek a dologhoz és ezért is örültem, hogy megtalálhattam ezt az oldalt. Sokféle apró dolgot hallottam és először féltem is hogy talán bajom lehet, de most, hogy beleolvastam az itt leírtakba, azt hiszem bártabban és felkészültebben tehetek próbát. Remélem sikerülni fog az első próbálkozásom.

Köszönöm így előre a segítséget 

 

Válasz erre:

Kedves "Réka0232" leveleddel kicsit bajban voltunk, mert nem igazán sorolható egyik kategóriába sem még. Így azt választottuk, hogy a legtöbbet használt módszer csoportjába tesszük. Örülünk ha segíthettünk és segíthetünk esetleg a jövőben is neked. Fordulj hozzánk bátran, és akkor se keseredj el, ha esetleg nem elsőre sikerül minden. Csak légy kiatartó és türelmes magaddal.

 

Üdvözlettel: NMR

 

Sziasztok

Nemrég felfedeztem maszturbálás közben, hogy sokkal intenzívebb az izgatás, ha elsőnek a

szeméremajkakat jól megdolgozom, megmasszírozom. Ha a szeméremajkakon keresztül dörzsölöm a csikló

tájékat mintha kiterjedne az érzékenység a csiklóról a szeméremajkakra is. Amikor ilyen masszírozás

után térek rá a csikló vagy a hüvely izgatására sokkal intenzívebb az orgazmusom is.

mono27

 

Válasz erre:

Kedves "Mono27" módszere azért is érdekes mert való igaz hogy a masszírozás eleve vérbőséget generál és ezáltal is érzékenyebb a felület. Javasoljuk kipróbálásra az ön módszerét másoknak is.

 

Üdvözlettel: NMR

 

Szia!

 
Nagyon tetszik az oldalad, néhány napja találtam rá. 
Pár módszert már ki is próbáltam, vannak tök jó dolgok, pedig már 5 éve masztizok. 
A legjobb amikor két kézzel egyszerre csinálom kívül és belül is. 
Most a legjobban az izgat hogy kipróbáljam suliban, moziban vagy ilyen helyen, csak az alkalomra várok. 
Szívesen segítek más lányoknak is ha valaki nem tudja hogy kezdjen hozzá. 
 
Puszi!
 
Niki

 

Válasz erre:

 

Kedves Niki!

Köszönöm a leveledet és nagyon örülök, hogy tetszik az oldal. Nem sokan jeleznek vissza így közvetlenül, pedig jól esik nekünk.

Azért nyilvános helyen légy óvatos, a maszturbálás egy bensőséges tevékenység, ami neked kell hogy jó legyen, úgy hogy másokat nem zavar.

Ezúton jelezzük, hogy Niki részére lehet üzenni a szerkesztőség címére írt levéllel és ő vállalta, hogy válaszol. Válasza szintén rajtunk keresztül érkezik.

 

Üdvözlettel: NMR

 

folyt. köv.