Egyéb tárgyakkal:

 

Kitti.

 

14 éves múltam. Kb. 3 éves korom óta maszturbálok. 

Az oviban kezdtem alvás idő alatt, és otthon is rendszeresen csináltam az ágyban alvás előt

Akkor még nem tudtam elmenni, csak kellemes volt, ezért csináltam. Volt hogy az óvó néni rám szolt, hogy máskor játsszak inkább aludni kellene. 

Néhány év múlva megtanultam, hogy csináljam úgy hogy el is élvezzek a végén, bár akkor még nem tudtam, hogy mi is ez.

Rájöttem, hogy ha puncimba dugok valamit, akkor sokkal nagyobb az orgazmusom és hosszabb is. Eleinte a bugyimat gyömöszöltem a puncimba miközben a csiklóm simogattam. Egyszer mikor kicsit mélyebbre sikerült bedugni, véres lett amikor kivettem. Kicsit fájt csak, viszont nagyon megijedtem és elég sokáig nem csináltam utána. De nagyon hiányzott, és újra elkezdtem.

 Mostanában napi 2-3 alkalommal csinálom, és minden otthon fellelhető dolgot már bedugtam a puncimba. Van egy kedvenc dezodoros flakonom, olyan lekerekített vége van. Becsomagolom folpackba és úgy dugom be nehogy a kupak bent maradjon. Vagy ha van itthon vastagabb kígyóuborka azt is nagyon szeretem használni. Levágom a szárát simára, megmosom jó meleg vízzel, bekrémezem és úgy dugom be a csiklóm izgatása közben. Annyira jó érzés ahogy feszíti a puncim miközben izgatom a csiklóm, hullámokban tör rám az orgazmus és legalább 1 percen keresztül tart. Volt hogy együtt masztiztunk a barátnőmmel, ő nem szeret semmit bedugni a puncijába. És azt mondta, hogy így nagyon ki fogom tágítani és ha lefekszem egy fiúval nem lesz jó neki a tág puncim. Igazándiból ez nem izgat tusagósan, mert nekem ez így jó, ha csak simán masztizok alig tudok elmenni és az orgazmus is kicsi. Szerencsére sokat vagyok itthon egyedül, akkor mindig leveszem a ruháim, ha leülök valahová megérzem a puncim illatát rögtön nedves leszek és nekiállok masztizni. Vagy neten nézek pornót akkor sem bírom hogy ne csináljam. Szünetben volt, hogy egész nap egyedül voltam itthon, legalább 10X csináltam este mozdulni sem bírtam, de ez volt életem egyik legjobb napja. Van úgy hogy a suliban benyúlok a bugyimba megsimogatom a puncim, utána sokáig érzem rajta a punci illatot, ilyenkor alig várom, hogy hazaérjek és masztizhassak. Barátnőm szerint túl sokat csinálom, de én így érzem jól magam, rendkívül boldog vagyok. 

 

Köszönjük a történetet mely egyben figyelem felhívó is hiszen látható belőle hogy maszturbálásnál is vigyázni kell hiszen a hüvelybe benyúlva könnyen véletlenül is megsérülhet a szűzhűrtya. 

 

NMR

 

Éva

16 éves korom óta végzek önkielégítést anyukám hátmasszírozójával. Nagyon jó érzés és könnyű vele eljutni az orgazmusig, de néha, ha elkap a vágy kétszer is csinálom egymás után viszont ilyenkor kicsit fáj utána a puncim.

 

Válasz erre:

Kedves Éva leveledre hasonló a válaszunk, mint Lilla kérdésére. Használd kevesebbet a masszírozót, változtasd a módszereket és próbáld az ujjaiddal is csúcsra juttatni magadat. Ha duplázásra vágysz legyen csak sz egyek a misszírozóval.

Üdvözlettel: NMR

 

Sziasztok

Én 11 éves voltam amikor először maszturbáltam és véletlenül. A szüleim elektromos masszírozóját használtam, mert nagyon fájt a lábam. Mozgattam a masszírozót ide oda a combomon, és néha hozzáért a puncimhoz is és az nagyon csiklandós érzés volt. Innen jött az ötlet hogy letegyem az ágyra és ráfeküdjek a puncimmal. Felkapcsoltam a sebességet maximumra és ráfeküdtem. Nagyon jó érzés volt, és egyenes út az elélezéshez. Igazából nem is tudtam hogy mit is csinálok csak nagyon jó érzés volt. Mostanában az ujjaimat is használom meg a masszírozót is. Kicsit azon aggódom, hogy lehet-e ebből problémám.

 

Köszi Reni


Válasz erre:

Amennyiben nem viszed túlzásba a masszírozó használatát nem gond. Vigyázz arra, hogy ne csak a masszírozóval tudj orgazmusig jutni.

Üdvözlettel NMR

 

"Kriszta"

 

Hello mindenki

 

Olvasgattam az oldalt, és úgy gondoltam én is megosztom veletek a technikámat. Én úgy szoktam maszturbálni, hogy feltérdelek az ágyra, és a lábaim közé

teszem anyukám hátmasszírozóját, úgy hogy a rezgő fej a csiklómhoz érjen, majd előre hajolok. Így a két alkaromon és a térdeimen támaszkodok, és jól tudom szabályozni, hogy a csiklóm mennyire érjen hozzá a rezgő fejhez. Mindíg garantált a gyors elélvezés.

 

Vivien

 

Válasz erre:

 

Kedves Vivien köszönjük hogy egy új módszerrel gazdagítottad a leíírások tárházát és ezzel segítettél a többieknek.

 

Üdvözlettel: NMR

 

Réka0102

 

Körülbelül 6 éves lehettem amikor masszíroztuk az arcomat mert meg voltam fázva. Amikor anyukám kiment a szobából a masszírozót a puncimhoz tartottam és elmondhatatlanul jó érzés volt. Kicsit olyan, mintha fájt volna, hiszen még gyerek voltam. De csináltam tovább. Amikor megtudtam, hogy ez maszturbálás egy ideig nem csináltam, de szerencsére visszatértem hozzá. Hallottam, hogy nem jó hogyha csak így maszturbálunk, ezért szeretnék másfélét is megtanulni. Ezért kerestem meg ezt az oldalt és regisztráltam rá. És akkor máris is vagyok a kérdésnél. Izgatóan hangzik az ujjazás de

irtózóm a gondolattól, hogy az ujjamat fel kell dugnom a hüvelyembe. Szeretnék segítséget kérni. Hogyan maszturbálhatnék máshogyan?

 

Válasz erre:

 

Köszönjük a hozzászólást. A lányok nagy része hasonlóan véletlenül fedezi fel a maszturbációt, és nem is tudja mit csinál, csak azt, hogy jólesik.

A tudás bővítésének igénye bedig követendő példa, hiszen a változattosság gyönyörködtet. Az ujjazással kapcsolatosan annyit, hogy nem feltétel a maszturbáláshoz viszont később megszokható. 

 

Üdvözlettel: NMR

 

Oriflame tanácsadó voltam/vagyok... 3évvel ezelőtt volt nagyon akciósan egy arcmasszírozó (kék). Megrendeltem, mert volt hozzá egy fej, amely az arcradírhoz nagyon jó lett volna, de természetesen az a szivacsos fej nem volt hozzá. Egy darabig hevert a szerkényben... Legelőször, amikor a masszírozó szexre is használva lett, a párom vette elő... Közös használatra. Előtte nekem is volt az eszembe, hogy mi lenne, ha.... De mindig lebeszéltem magam róla. De miután a párom kipróbálta rajtam... Hát nekem sem kellett több. Iszonyatosan jó kis szerkezet. Csendes, kicsi, jó a fogása... és kényelmes. Több féle pozícióban is lehet használni. Ha erősebben nyomjuk az érzékeny ponthoz, akkor 2-3 perc alatt hatalmas orgazmust lehet vele elérni. Én szeretem kiélvezni, és elhúzni a dolgot. Így általában változó erősséggel nyomom a csiklómhoz és háton fekve a legkényelmesebb. De hason fekve, guggolva teljesen más.

 

Panci :)

 

Kedves Panci!

Köszönjük hogy megosztottad velünk tapasztalatodat. Igen a masszírozók valóban hatékonyan tudják előídézni az orgazmust, csak arra kell vigyázni, hogy ne szokjon rá az ember és változatosan maszturbáljon.

 

Üdvözlettel: NMR