Az orgazmus:

 

    Miért is szánunk külön fejezetet ennek a dolognak? Lényegében több oka is van. A legfőbb ok, hogy sokan még nem tapasztalták meg, sokan nem tudják, hogy átélték-e már, és sokan szeretnék megismerni. A másik ok, hogy igazából mind lelki, mind fizikai jellemző olyan fontosak hogy külön külön nem sorolható egyik csoportba sem. Harmadrészt az orgazmus elérése végeredményben a maszturbáció célja. Honnan tudni hogy valaki elérte-e az orgazmust? Nos egyes emberek azt mondják, hogy "ha elérted akkor tudni fogod" vagyis amíg nem vagy biztos hogy elérted, addig nem volt. Ez persze nem ilyen egyszerű, hiszen ahány ember, annyi féle az orgazmus. Igaz vannak általánosan ismert reakciók, de ezek csak segítenek eligazodni.

    Az orgazmus tulajdonképpen egy megváltozott tudatállapot, amelynek során testi reakciók mellett, gyönyörérzés árasztja el az egész testet és lelket. A világ beszűkül egy pillanatra melyben feloldódik a feszültség és nagyon jó érzés járja át az egész testet. Erőssége hossza és testi jelei változóak lehetnek, melyben szerepe van a fantáziának, a helynek, és egyéb körülményeknek is.

    Testi oldalról is többfélék lehetnek a jelei, a szapora akadozó légzéstől, a végtagok remegésén át, az izmok akartalan görcsös rándulásáig, vagy megfeszüléséig. Ezek a testi reakciók a lelkiekkel együtt érzés ként többnyire a nemi szervekből indulnak ki és szétáradnak az egész testben.

    Elérésének több módja is van, de legbiztosabb a nemi szervek izgatásával történő orgazmus kiváltása. Ez történhet akaratlagosan de véletlenül is. Saját kezűleg illetve partner által vagy egyéb módon. A módszerek tárháza végtelen. Oldalunk egyik célja bemutatása a fórum fejezet segítségével.

    Utalásként a módszerek sokféleségére már létrehoztunk fejezeteket a fórum rovaton belül.

 

folyt.köv.