Egyéb módon:

 

Nina26

Kb 8 éves lehettem amikor felfedeztm a maszturbálást. Egyszer biciklivel jöttem le egy hegy lejtőjén. A pedálok túl gyorsan forogtak így felhúztam a lábamat és a feszes nadrág nyomást gyakorolt a puncimra és ez jó érzést keltett. Akkor ledöntöttem hogy máshogy is megpróbálom ezt előidézni. Rövid időn belül több dolgot is kipróbáltam az asztal sarkától, a karosszék és kanapé karfájáig míg sőt összecsukható székkel is próbálkoztam. Párnát raktam a háttámlájára és meglovagoltam. Ezekkel a módszerekkel értem el orgazmust. Ezen kívül még szoktam olyat csinálni, hogy szűk farmaert vezsek fel leülők és egy üveget szorítok a combjaim közé és mozgok előre hátra maíg el nem élvezek

Nina

 

Kedves Nina!

 

Üdvözlünk tagjaink között és köszönjük az érdekes módszereidet. Ez is bizonyíték arra, hogy érdemes többféle módszert is alkalmazni, kipróbálni. Olyan módszert is írtál ami eddig nem is szerepelt a bemutatásokban. A bútorok igénybevétele egyébként nem ismeretlen de mégis ritkaság. Ebbe a rovatba a változatosság miatt került be írásod.

 

Üdvözlettel: NMR

 

Hello

Én nagyon szeretek maszturbálni és külön izgat ha mások is láthatnak. Amikor érzem hogy fel vagyok izgulva előveszem a biciklimet kicsit felhúzom az ülés csücskét elől és eleindulok a városba valahová ahol emberek vannak. Nagyon felizgat mikor arra gondolok, hogy figyelnek és esetleg lebukok. gyakorta szoknyát veszek fel, mert farmerben nem olyan jó, és a bugyit is fent hagyom. Amikor elérkezek egy ponthoz amikor már úgy érzem jó lesz akkor megállok leteszem a lábaimat amennyire lehet összezárva a combjaimat és az ülésnek nyomom a puncimat. Aztán elkezdek mozogni előre hátra. Amikor érzem, hogy közeledek az orgazmushoz csak nekinyomom jó erősen a csiklómat az űléshez amíg elélvezek. Gyakorta elég erősek az orgazmusaim főleg ha arra gondolok hogy láthatnak. Aztán amikor megyek haza nedves bugyival szintén szenzációs érzés.

 

Bicaj18

 

Válasz erre:

Nagyon érdekes történet, mert a maszturbációt legtöbben nyugodt környezetben szeretik végezni, és te kivétel vagy ez alól. Kipróbálásra mindenképpen érdemes módszer.

 

Üdvözlettel NMR