Állva:

 

"Lilla"

Sziasztok!

Látom még senki nem írt ezért úgy döntöttem én megosztom veletek a gondomat hátha segít valaki. 18 éves vagyok és kb 8 éve maszturbálok. Akkor egy elektromos fogkefével kezdődött az egész. Valakitől hallotam és kipróbáltam. Állva csináltam, és így nagyon gyors és erős orgazmusokat sikerült átélnem. Az álló helyzet miatt össze kellett zárnom a lábaimat és így egyre jobbak lettek az orgazmusaim. Akkor nem gondoltam de mára odáig jutottam, hogy csak álló helyzetben a fogkefével tudok elélvezni. Tudnátok segíteni hogyan változtathanék rajta?

 

Válasz erre:

Köszönjük, hogy voltál olyan bátor és vállaltad, hogy elsőként írj nekünk. A többi hozzászólásig rövid válaszunk a következő.
Nagyon jó dolog hogy képes voltál egyedül felfedezni a maszturbálás örömét, és eljutottál az orgazmusig is. Megoldást találtál a hormonjaid működésére és a szexuális feszültség levezetésére. Ne érezz emiatt bűntudatot.
A probléma nem a fogkefével van, nők egyrésze használ valamilyen vibrátort, bár fiatal korban ez nem jellemző hiszen hivatalosan nem vásárolhatsz. A vibrátor fiatal korban orvosilag nem javasolt, mert túl inztenzív az érzés amit okoz, és könnyű hozzászokni, amit aztán a partnerkapcsolatban nehéz helyretenni, amint azt te is érzed, hiszen nehéz egy fiúval úgy szerelmeskedni hogy össze van zárva a lábad.
Problémádra a javaslatunk, hogy próbáld meg csökkenteni a tempót. Pontosabban maszturbálás során használd egyre kevesebbet a fogkefét, és próbálj más testhelyzeteket is. Használj közvetítő anyagot, azaz végy fel bugyit amikor használod a fogkefét, hogy tompítsa az intenzív hatást. Használd az ujjaidat is. Próbáld úgy, hogy kezded a símogatást az ujjaiddal, aztán picit rásegítesz a fogkefével, de ne közvetlenül a csiklót izgasd. Végül mikor már majdnem elélvezel, használd újra az ujjaidat és azzal élveztesd el magadat.
Ha sikerrel jársz, használj más módszereket is, és váltogasd őket, hogy ne egy változat rögződjön be. Egyébként vannak nők akik pl. kevéssé érzékenyek és nem is tudnak segédeszköz nélkül csúcsra jutni. Egyztetve a partnerükkel ilyen esetekben pl. szerelmeskedés közben is megoldható a vibrátor használata.
Üdvözlettel: NMR