Masszírozók:

 

Sziasztok

Én 11 éves voltam amikor először maszturbáltam és véletlenül. A szüleim elektromos masszírozóját használtam, mert nagyon fájt a lábam. Mozgattam a masszírozót ide oda a combomon, és néha hozzáért a puncimhoz is és az nagyon csiklandós érzés volt. Innen jött az ötlet hogy letegyem az ágyra és ráfeküdjek a puncimmal. Felkapcsoltam a sebességet maximumra és ráfeküdtem. Nagyon jó érzés volt, és egyenes út az elélezéshez. Igazából nem is tudtam hogy mit is csinálok csak nagyon jó érzés volt. Mostanában az ujjaimat is használom meg a masszírozót is. Kicsit azon aggódom, hogy lehet-e ebből problémám.

 

Köszi Reni


Válasz erre:

Amennyiben nem viszed túlzásba a masszírozó használatát nem gond. Vigyázz arra, hogy ne csak a masszírozóval tudj orgazmusig jutni.

Üdvözlettel NMR

 

Éva

16 éves korom óta végzek önkielégítést anyukám hátmasszírozójával. Nagyon jó érzés és könnyű vele eljutni az orgazmusig, de néha, ha elkap a vágy kétszer is csinálom egymás után viszont ilyenkor kicsit fáj utána a puncim.

 

Válasz erre:

Kedves Éva leveledre hasonló a válaszunk, mint Lilla kérdésére. Használd kevesebbet a masszírozót, változtasd a módszereket és próbáld az ujjaiddal is csúcsra juttatni magadat. Ha duplázásra vágysz legyen csak sz egyek a misszírozóval.

Üdvözlettel: NMR

 

Szia!

 
Nagyon tetszik az oldalad, néhány napja találtam rá. 
Pár módszert már ki is próbáltam, vannak tök jó dolgok, pedig már 5 éve masztizok. 
A legjobb amikor két kézzel egyszerre csinálom kívül és belül is. 
Most a legjobban az izgat hogy kipróbáljam suliban, moziban vagy ilyen helyen, csak az alkalomra várok. 
Szívesen segítek más lányoknak is ha valaki nem tudja hogy kezdjen hozzá. 
 
Puszi!
 
Niki

 

Válasz erre:

 

Kedves Niki!

Köszönöm a leveledet és nagyon örülök, hogy tetszik az oldal. Nem sokan jeleznek vissza így közvetlenül, pedig jól esik nekünk.

Azért nyilvános helyen légy óvatos, a maszturbálás egy bensőséges tevékenység, ami neked kell hogy jó legyen, úgy hogy másokat nem zavar.

Ezúton jelezzük, hogy Niki részére lehet üzenni a szerkesztőség címére írt levéllel és ő vállalta, hogy válaszol. Válasza szintén rajtunk keresztül érkezik.

 

Üdvözlettel: NMR

 

Réka0102

 

Körülbelül 6 éves lehettem amikor masszíroztuk az arcomat mert meg voltam fázva. Amikor anyukám kiment a szobából a masszírozót a puncimhoz tartottam és elmondhatatlanul jó érzés volt. Kicsit olyan, mintha fájt volna, hiszen még gyerek voltam. De csináltam tovább. Amikor megtudtam, hogy ez maszturbálás egy ideig nem csináltam, de szerencsére visszatértem hozzá. Hallottam, hogy nem jó hogyha csak így maszturbálunk, ezért szeretnék másfélét is megtanulni. Ezért kerestem meg ezt az oldalt és regisztráltam rá. És akkor máris is vagyok a kérdésnél. Izgatóan hangzik az ujjazás de

irtózóm a gondolattól, hogy az ujjamat fel kell dugnom a hüvelyembe. Szeretnék segítséget kérni. Hogyan maszturbálhatnék máshogyan?

 

Válasz erre:

 

Köszönjük a hozzászólást. A lányok nagy része hasonlóan véletlenül fedezi fel a maszturbációt, és nem is tudja mit csinál, csak azt, hogy jólesik.

A tudás bővítésének igénye bedig követendő példa, hiszen a változattosság gyönyörködtet. Az ujjazással kapcsolatosan annyit, hogy nem feltétel a maszturbáláshoz viszont később megszokható. 

 

Üdvözlettel: NMR

 

folyt. köv.