Beszélő szoba:

 

(Talking room):

 

A beszélő szoba funkcióval szeretnénk a fórumon kívül lehetőséget biztosítani arra, hogy ezen a szűk felületen interaktívan regisztráció nélkül is lehessen észrevételeket tenni, egymással beszélgetni és röviden írni az oldalra, azoknak is, akik bátortalanok a regisztrációhoz, mindaddig amíg ez kultúrált keretek között történik, és nem ellenkezik az oldal szerkesztőinek szándékával. Természetesen az ebbe a rovatba írók nem vesznek részt a nyeremény játékunkon.

Azoknak akik konkrét problémara szeretnének konkrét választ javasoljuk hogy a szerkesztői címre írjanak inkább: egeszseges@yahoo.com

 

A "beszélő szoba" rovatba beírt valamennyi megjegyzés, vélemény a bejegyző felelőssége, és nem lehet sértő, rasszista, trágár, és az általános emberi viselkedési szabályoknak ellentmondó, vagy közerkölcsöt sértő.

 

Az oldal részéről fenntartjuk a jogot arra, hogy a rovatba tett valamennyi bejegyzést szükség esetén, előzetes értesítés nélkül töröljük.  

 

Kérjük látogatóinkat, hogy csak a fentiek szellemében írjanak.

 

Természetesen az építő jellegű kritikákat szívesen fogadjuk.

 

NMR

 

Téma: Beszélő szoba új***

Re:Re:maszti

Dátum: 2015.05.24 | Feladó: Lényegtelen

Nekem volna kedvem ;)

gond

Dátum: 2014.10.07 | Feladó: kérdezőcske

Sziasztok!
13 éves hetedikes vagyok. Azzal kezdeném, hogy tetszik az oldal!!!

Nem annyira régen kezdtem el masztizni. Viszont nem nagyon megy, hogy elélvezzek. Apámmal vagyok egy szobában, sajnos apámmal kényszerülök egy szobában lenni. Este a másik szobában alszik viszont nem fekszik le korán, nekem meg este szokott a masztihoz kedvem lenni, így meg kell várnom, hogy apám elmenjen aludni. A gondom az, hogy az elején minden oké, legalább is úgy érzem. Nálam a csiklóizgatás jön be. Viszont utána van a gond. Nem tudom, hogy mondjam de úgymond nem bírom folytatni, volt, hogy abbahagytam mert volt az a furcsa érzés a puncimban, kb egy perc után hozzáértem a csiklómhoz, de úgymond beleremegtem és nem folytattam. Volt, hogy a pisilős érzést éreztem de nem jutottam el odáig, hogy elélvezzek. Ez normális??? Mivel ehhez tapasztalatlan vagyok. Így megtudná nekem írni valaki, hogy milyen érzésnek kell lennie? Nem azt amikor elélvez az ember, hanem a folyamatnak.

Bocsi de ennél jobban nem nagyon tudtam kifejezni ezt.
:/

Re:gond

Dátum: 2014.10.07 | Feladó: admin

Javasolnánk hogy írj az email címünkre és részletes segítséget kaphatsz.

Re:gond

Dátum: 2014.10.07 | Feladó: lana

ne aggódj csak haladj a megkezdett úton. A pissilős éérzés másnál is van, folytasd tovább

Re:gond

Dátum: 2014.10.15 | Feladó: Fruzsika14

Szia kérdezőcske! Én is voltam így elején sajna ahogy te!
De mióta elérem rendesen az orgazmust azóta nagyon fini nekem álltalában. Van, hogy 1 hétig sem csinálom. De van, hogy naponta töbször is. Ez a módszer nekem nagyon bejött, hogy szoros tangában hason csinálom az ágyamban. ilyenkor általában kispárnát is gyűrök magam alámég pluszba. még szűz vagyok fiútól. De van egy vékony műanyag bordás nyelű hajkefém és azt is szoktam nunimba fel nyomogatni..

Re:gond

Dátum: 2014.10.15 | Feladó: Fruzsika14

Kérdezőcskének még írnám a következőt: ha apád veszélyeztet közben, hogy félsz, hogy észrevesz, akkor tuti nem fogsz elélvezni... De én már élveztem el úgy este ágyamban, hogy másik szobából halottam, hogy anyuék szexelnek. Ez annyira felizgatott, hogy még jobban élveztem közben. Jó volt hallani, ahogy anyum hangján halottam, hogy elélvez , meg apum.

Elérzéketlenedett csikló

Dátum: 2014.08.18 | Feladó: Timi

Sziasztok! Remélem van erre még élet és válaszol valaki. Az a gondom, hogy elég gyakran maszturbáltam a vízsugaras módszerrel, plusz ugye kézzel, de utóbbi túl macerás volt, majd már kevés, így maradt a zuhany, de az elég gyakran és mostanra már azzal is alig sikerül. Inkább hobbi lett az önkielégítés, mintsem a felfokozott vágyak levezetése, a napi rutin része lett, lefekvés előtt. Aztán lett párom, de ezzel a hobbival továbbra sem hagytam fel, annál is inkább mivel addigra már ez lett a megszokott, csak így tudtam elélvezni. Most már így sem nagyon. Az érdekelne, hogy volt-e már valaki hasonlóképp, azaz , hogy elérzéktelenedett a csiklója, s, ha igen, akkor vajon a maszturbálás felhagyásával újra érzékennyé lehet-e tenni?

Re:Elérzéketlenedett csikló

Dátum: 2014.08.30 | Feladó: Admin

A problémádra jó eséllyel van megoldás írj a szerkesztőknek és segítenek.

Re:Elérzéketlenedett csikló

Dátum: 2014.08.30 | Feladó: beba

A megoldás a fokozatos áttérésben van

Sziasztok

Dátum: 2014.08.16 | Feladó: Mafin

Szerintetek normális ha naponta töbször is masztorbálok? Amúgy 16 éves vagyok

<< 49 | 50 | 51 | 52 | 53 >>

Új hozzászólás hozzáadása